HTML

Kaszás György

kreatívigazgató, tréner és coach

Marketingkommunikációs és kreatív gondolkodás témákban szakmai fórumok gyakori előadója, szakmai könyvek szerzője.

MIÉRT GYENGE A PREZENTÁCIÓK ÁTLAGSZÍNVONALA/3.

2014.09.16. 11:11 Kaszás György Címkék: prezentáció tréning készségek

Van azonban egy jó hírem is: a Betört ablak teória leírásában Kelling és Wilson azt is megfogalmazza, hogy az ablakok megcsináltatásával elindulhat egy pozitív fejlődés. Vagyis, témánkra alkalmazva: minél több a valóban gyakorlati értékű képzés, annál több a kiemelkedő tudású előadó, minél több a briliáns prezentáció, annál több a pozitív minta, annál magasabb a zsinórmérték.

 5.jpg

És ez a folyamat egy visszacsatolási kör, amely, ha megindul, sosem áll le. Bingó! Feltaláltuk az örökmozgót!

Van egy javaslatom: vedd legalább olyan komolyan a prezentációt, mint az én fiam 4 éves korában a Holdra szállást! A Vidámparkban ült a mamája ölében a Holdrakéta nevű játékban – én meg kint vártam – és sírva, rúgkapálva kiabált: „Apa nélkül nem megyek a Holdra!!!”. Tanulj tőle! Ragaszkodj a számodra fontos dolgokhoz! Tudás, felkészültség nélkül nem menj fel a pódiumra!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://message.blog.hu/api/trackback/id/tr396702775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása